duminică, 21 februarie 2010

Pulpe de pui umplute cu ciuperci


-4 pulpe de pui
-250 g ciuperci
-1 ceapa
-2 bucati usturoi
-condiment pentru pui
-cimbru
-4 cartofi
-sare
-ulei de masline



Ceapa, usturoiul si ciupercile taiate marunt se calesc in ulei de masline. Se lasa sa fiarba pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se condimenteaza cu sare si piper.
La pulpele de pui se desprinde usor pielea, avand grija sa nu se desprinda si marginile. Trebuie sa arate ca un buzunar. (Din pacate n-am putut sa pozez aceasta etapa, fiind singura si neavand un ajutor care sa stea cu aparatul de fotografiat langa mine.)
Cu o lingurita se umple pullepe. Daca e cazul, se prinde pielea cu scobitori. La mine n-a fost cazul pentru ca n-am avut atat de multa umplutura . Intr-o tava termorezistenta se pune ulei de masline si se aseaza felii de cartofi. Se sareaza si se adauga cimbru. Peste cartofi se pun pulpele de pui.



Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 40 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa o jumatate de ora.


4 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.