sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Oua umplute cu pateu

Avem nevoie de:
-8 oua fierte tari
-100 g unt
-200 g pateu de pasare
pentru maioneza:
-un galbenus de ou crud
-1 lingurita mustar
-150 ml ulei
-200 g smantana
-sare, piper
-masline si frunze de patrunjel pentru decor

Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Cu mixerul se amesteca untul, se adauga galbenusurile de ou si pateul. si se bate pana se amesteca toate ingredientele. Se adauga sare, piper dupa gust. Cu acest amestec se umple albusurile de ou. Peste oua se toarna sosul de maioneza. Eu am pus mai intai maioneza in bol apoi deasupra am asezat ouale si le-am decorat cu masline.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.