miercuri, 21 octombrie 2009

Islere



Pentru aluat avem nevoie de:


3 cani faina, 1 cana zahar, 250 g margarina, coaja rasa +zeama de la o lamaie (eu nu am pus), 1 plic zahar vanilat, 1 plic praf de copt, o lingura smantana, lapte cat cuprinde.

Se face un aluat, se intinde la grosimea de aprox. 0.5 cm si se taie cu paharul.



Crema: 1 margarina Rama, 250 g zahar pudra, 2 linguri faina, o cana lapte, 2 linguri cacao, o fiola esenta de rom

Faina si laptele se fierba pana se ingroasa apoi se lasa sa se raceasca bine.

Margarina se bate cu mixerul , se adauga zaharul pudra, apoi "crema" obtinuta din lapte si faina, si in final cacaoua si esenta de rom.

Se lipesc islerele cu crema, apoi se glazureaza cu ciocolata menaj topita.
inca o poza mai de aproape



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.