Am tot vazut aceasta metoda de a pregati puiul la cuptor, si anume tras in teapa :d pe o sticla. Prin urmare am decis sa incerc si eu aceasta metoda si nu imi pare rau. Puiul se fragezeste in interior si se rumeneste in exterior.
Avem nevoie de:
-1 pui
-condiment pentru pui
-1 sticla (de care incape in cuptor)
-foi de dafin
-crengute de cimbru
Puiul se curata, se spala si se condimenteaza.
Sticla se umple cu apa, se trage puiul pe sticla, se pune sticla cu puiul in tava. In tava se pune de asemeni apa, frunzele de dafin si crengutele de cimbru.
Se pune tava in cuptor pentru o ora si jumatate, timp in care se stropeste puiul cu lichidul din tava.
Se serveste cu garnitura preferata. In cazul nostru, cartofi nature.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.