duminică, 2 ianuarie 2011

Ciorba de perisoare cu zeama de varza


-500 g carne tocata
-4 linguri orez
-3 morcovi
-1 telina mica
-1 pastarnac
-1 lingura pasta de ardei
-1 l zeama de varza
-1 galbenus de ou
-200 g smantana
-sare
-marar verde



Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele. Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.:) Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute, apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.