Pe buna dreptate numita "Regina prajiturilor", savarina este o prajitura apreciata de toata lumea si una dintre preferatele mele.
De aceasta data am modificat putin reteta si astfel blatul a iesit mai dens, mai consistent si seamana perfect cu savarina originala. De fapt am vrut sa fac savarinele cu drojdie insa din lipsa de timp, am facut aceasta reteta.
-6 oua
-7 linguri zahar
-9 linguri pesmet
-1 lingura faina
-6 oua
-7 linguri zahar
-9 linguri pesmet
-1 lingura faina
Tot din lipsa de timp,dar si comoditate le-am facut in forma de briose pentru ca aici nu se lipesc. In formele de savarine se mai lipesc, trebuie unse, tapetate cu faina si apoi pana spal fiecare...
Cantitatea de sirop aproape am dublat-o pentru ca imi plac savarinele foarte insiropate.
-350 ml apa
-250 g zahar
-2 fiole esenta de rom
Pentru umplut:
-300 ml frisca
-jeleu de capsuni
-350 ml apa
-250 g zahar
-2 fiole esenta de rom
Pentru umplut:
-300 ml frisca
-jeleu de capsuni
Ríquisimo estos pastelitos.Saludos
RăspundețiȘtergereSunt foarte aspectuoase!!!
RăspundețiȘtergereje te piquerai bien volontiers un savarin
RăspundețiȘtergerebonne fin de journée
Gracias Jose Manuel. Saludos!
RăspundețiȘtergereMerci Bianca. Te asigur ca sunt si foarte gustoase. :)
RăspundețiȘtergereMerci Fimere. Je vous invite à un savarin.
RăspundețiȘtergere