-4 mere
-2 oua
-1 lingurita praf de copt
-250 g faina
-putin lapte
-2 vanilii
-zahar pudra
-scortisoara
-ulei pentru prajit
Se bat ouale cu vanilia si optional zahar, se adauga laptele, faina amestecata cu praful de copt si merele rase.Rezulta un aluat destul de gros.
Cu lingura se ia din aluatul de gogosele si se pune in ulei incins. Se prajesc gogoselele pe ambele parti.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se dau prin zahar pudra amestecat cu scortisoara.
Ma bag si eu la o gogoasa si ofer in schimb cateva premii de pe blogul meu! Te astept cu mare drag sa le ridici:-) Puup si o seara minunata!
RăspundețiȘtergerece amintiri mi-ai starnit!numai cand eram copil mancam asa ceva!
RăspundețiȘtergereMerci Petite Foury.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa.
Geta, ma bucur ca ti-am starnit amintiri din copilarie.
RăspundețiȘtergereSi baietelului meu ii plac, de asta le-am si facut.
j'aimerais bien avoir un beignet, c'est drôlement délicieux
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Criss,ezt a sütit mi is szoktuk késziteni.finom,és egyszerű.
RăspundețiȘtergereKoszonom. Igazan nagyon egyszeru. A fiam nagyon szereti.
RăspundețiȘtergere