miercuri, 20 iulie 2011

Ciorba taraneasca de pui cu legume


Daca tot s-a terminat vacanta si ne-am intors acasa, trebuia sa si gatesc ceva. Si cum pietele sunt pline de legume proaspete si bune, am facut o ciorba taraneasca cu aproape tot ce am gasit in piata.

-1 piept de pui
-3 morcovi
-3 radacini de patrunjel
-1 radacina de telina
-1 gulie
-1 ardei gras
-1 ceapa
-1 borcan de mazare proaspata
-3 cartofi
-2 rosii decojite
-leustean si patrunjel verde
-1 cescuta suc de rosii





Intr-o oala cu apa rece punem pieptul de pui taiat cubulete si lasam sa fiarba. Dupa ce indepartam spuma, adaugam legumele in ordinea in care fierb. Mai intai ardeiul si ceapa taiata marunt, apoi morcovii, telina, patrunjelul, gulia si in final cartofii si mazarea si rosiile decojite, pe care eu le-am dat pe razatoare. Adaugam sare dupa gust, suc de rosii si verdeata. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.