sâmbătă, 15 mai 2010

Spanac cu lapte


-1 kg spanac proaspat
-2-3 linguri de unt sau ulei
-4 linguri faina
-500 ml lapte
-2 buc. usturoi zdrobit
-sare, piper
Spanacul se fierbe, se scurge si se taie marunt.

Din unt, faina, lapte se face un sos bechamel, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se adauga peste sos spanacul tocat, usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust si se fierbe 5 minute, amestecand in continuu.


Se serveste cu ochiuri, snitele, carnati, in functie de ce va place.



3 comentarii:

  1. Si noua ne place foarte mult spanacul. Dar eu pun multtt mai mult usturoi, cam o capatana:) Am observat ca nu esti prietena cu usturoiul...pacat ca e bun.
    Poze din Barcelona am pus aici: http://biancams76.blogspot.com/2010/05/barcelona-mai-2010.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Bianca, nu ma prea impac cu usturoiul. O fi el bun si sanatos, dar si miroase intr-un hal...

    RăspundețiȘtergere
  3. QUE RICO AMIGA UN PLATO CON ESPINACAS
    ME ENCANTAN
    BESOS Y GRACIAS POR TUS MENSAJES
    http://comidachile.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.