-250 g linte
-1 morcov
-1 ceapa
-carnati afumati
-1 lingura faina
-1 lingura pasta de rosii
-tarhon
-sare dupa gust (sau daca preferati delikat)
Lintea se spala si se pune la inmuiat o jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mare si se calesc in putin ulei. Se adauga apa si cand incepe sa fiarba se adauga si lintea. Lintea fierbe destul de repede, cand e aproape gata se adauga si carnatii taiati rondele.
Pasta de rosii se amesteca cu faina si cu putina supa, se toarna in ciorba si se lasa sa mai fiarba putin. Se pune tarhon care ii da un gust foarte bun.
faina ciorbita ta.felicitari pentru idee
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah.
RăspundețiȘtergereAm luat linte, am cautat mult. Fac si eu. Multumesc pentru idee.
RăspundețiȘtergere