duminică, 4 martie 2012

Tort aniversar


Acest tort l-am facut pentru parintii mei care au implinit 38 de ani de casnicie.
Le doresc inainte de toate multa multa sanatate si multi ani in care sa se bucure de nepoti.

Revin cu detalii legate de tort.








21 de comentarii:

  1. Foarte frumos tortul.La cat mai multi ani fericiti parintilor tai.

    RăspundețiȘtergere
  2. A doua poza imi place la nebunie... superb tortul, felicitari !!!
    La multi ani si casa de piatra in continuare, pentru fericitii sarbatoriti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Daniela. Ma bucur ca iti plac pozele. Ma straduiesc sa fac poze bune.

      Ștergere
  3. La multi ani parintilor sa le dea DD multa sanatate si inca multi ,multi ani impreuna!!!Tortul o frumusete si cu siguranta delicios!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Torturile tale sunt deosebite. Niciodata nu mi-au placut torturile foarte colorate din fondant. Ale tale au ceva aparte, denota o finete si o eleganta aparte. Imi place stilul tau de a lucra un tort.
    Te pup, Elena.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Elena. Ma bucur tare mult ca iti plac torturile mele. Mie imi plac torturile cu fondant, in sensul ca au un aspect foarte frumos (indeosebi cele care sunt realizate de specialiste ca si Viorica, Lissa, Carmen Iordache, Giovanna si alte fete). Gustul fondantului in schimb nu-mi place deloc, de aceea nici nu fac astfel de torturi. Prefer sa merg pe stilul meu. :)

      Ștergere
  5. La multi ani parintilor,si tortul arata foarte bine,felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani parintilor tai! tortul este superb!! Sectiunea ma ucide incet! Salivez!! Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super! Ai cumva vreun tutorial pentru acele frunzulite? Ca arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lady Butterfly. Nu am un tutorial, insa frunzulitele se fac foarte usor, din ciocolata. Topesti ciocolata fara adaps de lapte/frisca/apa. Amesteci bine pana devine cremoasa, apoi o ungi pe dosul unor frunzulite. In acest caz am folosit frunze de trandafiri. (Am doi trandafiri in ghiveci). Pui frunzele in frigider pentru 10-15 minute, dupa care se desprind frunzulitele. E important sa pui ciocolata pe dosul frunzulitelor, pentru ca astfel se imprima nervurile mai bine.

      Ștergere
  8. Foarte frumos tortul... Uite ca nu ma gandisem la combinatia de ciocolata si glazura de ciocolata doar cu bordura de frisca!... Felicitari! Rezultatul e minunat!
    La multi ani parintilor tai!

    RăspundețiȘtergere
  9. superb tort casa de piatra parintilor tai succes in continuareiti urmaresc cu drag blogu tau ai retete de nota 10 astept cu nerabdare sa pui reteta cind ai timp sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.