luni, 14 februarie 2011

Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval


-pulpe de pui dezosate
-ciuperci
-1 ceapa
-cascaval ras
-sare, piper, boia de ardei iute
-ulei

Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui. 
Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Ciupercile vor lasa destul de multa apa. Fierbem pana scade toata apa de pe ele. Pe fiecare felie de carne punem cascaval ras si o lingura de ciuperci, rulam si prindem cu cate doua scobitori.



Rulourile le punem pe un capac in care am pus putin ulei, le stropim cu ulei si punem capacul pe o cratita cu apa. Introducem cratita in cuptor si lasam aproximativ 90 minute, timp in care mai intoarcem rulourile. 


Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut doar un piure de cartofi simplu.


3 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.