luni, 30 aprilie 2012

Omleta la cuptor



Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

-6 oua
-3 fire ceapa verde
-1 rosie
-1 felie bacon
-50 g cas/cascaval
-100 g feta
-putin ulei

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra.  Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.





6 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.