Mediavenus

luni, 30 aprilie 2012

Omleta la cuptor



Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

-6 oua
-3 fire ceapa verde
-1 rosie
-1 felie bacon
-50 g cas/cascaval
-100 g feta
-putin ulei

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra.  Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.





6 comentarii:

  1. buna idee! sigur o voi face si eu asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. O bunatate pufoasa!Excelenta idee la cuptor!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu!... Mmm ce pofta mi-ai facut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am preparat si eu acum cateva saptamani aceasta omleta la cumptor, insa putin diferit de a ta,cu alte ingrediente, este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.