vineri, 22 ianuarie 2010

Prajitura cu branza si bezea



.Pentru aluat avem nevoie de urmatoarele:

300g faina
1 praf de copt sau o lingurita bicarbonat de sodiu
3 linguri zahar
150 g margarina
1 galbenus de ou
smantana cat cuprinde (2-3 linguri)

Se face un aluat care se intinde si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, si se pune in cuptor, dar nu trebuie coapta de tot.

Peste aluatul semicopt se pune crema de branza.

1 kg. branza de vaca
3 galbenusuri
200 g zahar
3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
100 g ztafide
o budinca de vanilie amestecata cu 50 ml lapte.

Dupa ce ati pus crema de branza, puneti tava la cuptor pana se intareste putin crema, (de fapt se leaga de la budinca).
Apoi scoateti din nou tava si puneti deasupra bezeaua din 4 albusuri cu 10 linguri zahar.
Asa arata



Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.