miercuri, 22 septembrie 2010

Paine impletita in cinci


Reteta e aceeasi pe care am folosit-o la fiecare paine impletita.
Tehnica impletirii in 5 am luat-o de pe blogul Laurei Laurentiu.

aluatul crescut


impartit in 5 bucati egale





Am copt painea pe frunze de varza. Ii da o aroma foarte placuta.




9 comentarii:

  1. wow Cristina...ce fain arata!!!..ce-as rupe un coltisor de-acolo..:)))
    pupici
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. La Trenza te ha quedado preciosa y se ve muy esponjosa.

    Saludos

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai cat de bine arata... Felicitari Criss... as manca painea asta de pe ecran... vin pana la tine pt ea... desi am de mancat cateva paini pana acolo... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci Danna. Din pacate nu prea mai ai ce rupe.:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.