sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Conopida cu sunca si cartofi la cuptor


-1 conopida
-4-5 cartofi fierti in coaja
-3-4 felii sunca 
-2 oua
-200 g smantana
-80 g cascaval
-pesmet
-sare, piper


Intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pun rondelele de cartofi, sare, apoi conopida fiarta i scursa bine, rupta in buchetele, feliute de sunca. Ouale batute se amesteca cu smantana si se toarna peste conopida. Se rade cascavalul si se pune tava in cuptor 25-30 minute.





2 comentarii:

  1. Asta da mancare!!! Usor de facut si gustoasa. Trebuie sa incerc si eu pana mai este conopida proaspata si am vazut ca e ieftina tare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Bianca. Intr-adevar e foarte buna mancarea asta iar conopida am vazut si cu 1.5 lei in piata.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.