vineri, 27 noiembrie 2009

Prajitura "Ana"


Blatul:
-6 oua
-6 linguri zahar
-1 plic crem Ole de ciocolata
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mai bat pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si in final praful de crem ole. Se coace blatul in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit aproximativ 25-30 minute

Crema:
-500 ml frisca (Meegle)
-100 g ciocolata amaruie
Se rupe ciocolata in bucati si se pune in frisca, pe foc, se amesteca pana se topeste toata cicolata. Se pune la frigider minim 3 ore. Apoi se bate cu mixerul. Se pune crema peste blat. Se pune prajitura la frigider pentru inca o ora. Apoi se toarna deasupra glazura. Eu am facut glazura din 2 plicuri glazura la rece de la Dr. Oetker. Peste glazura am ras 100 g ciocolata amaruie.
Poze cu etapele nu am dar fac data viitoare.


.
                                                                         sectiunea

Un comentariu:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.