-3 oua
-10 linguri zahar
-7 linguri ulei
-un iaurt mic natural sau un pahar lapte
-14 linguri faina
-1 praf de copt
-2 vanilii
-coaja rasa de lamaie
-300 g visine (eu am avut in congelator)
Se bat ouale cu zahar, vanilie, ulei, se adauga apoi iaurtul si in final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu mixerul. Se face foarte repede si usor. Compozitia nu trebuie sa curga de pe palele mixerului,. astfel ca daca e prea dubtire, mai adaugati o lingura de faina iar daca e prea groasa, adaugati putin lapte.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pun visinele scurse. Se coace 35 minute la foc mic.
Se pudreaza cu zahar vanilat
Sectiunea pufoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.