duminică, 1 octombrie 2017

Omleta pe paine, la cuptor


In cazul in care nu stiti ce sa mai pregatiti la micul dejun, eu va propun o reteta delicioasa, consistenta si care cu siguranta va va incanta. Este vorba despre un fel de omleta-pizza, la cuptor. Copiii cu siguranta o vor adora.

Ingrediente: (tava 20/30)
-miezul de la 5/6 felii de paine
-7 oua
-150 g cascaval ras
-150 g sunca/bacon/salam (sau orice mezel aveti in frigider)
-1 ceapa
-1 ardei capia rosu
-putin patrunjel
-sare, piper

Tapetati o tava cu hartie de copt si asezati feliile de paine astfel incat sa se acopere tot fundul tavii.
Bateti ouale. Adaugat ceapa tocata marunt, ardeiul tocat, mezelurile taiate cubulete, patrunjelul tocat si cascavalul ras, sare si piper dupa preferinta si gust. Omogenizati si turnati amestecul in tava, peste feliile de paine. Coaceti in cuptorul preincalzit, la foc mic, timp de 30 minute. Serviti cu rosii proaspete, salata, ketchup, dupa preferinta. 








Un comentariu:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.