marți, 16 martie 2010

Mazare cu piept de pui


-1 piept de pui
-1 morcov
-1 ceapa
-500 g mazare congelata
-1 lingura faina
-1 lingura pasta de rosii
-sare, piper, marar verde



Morcovul ras si ceapa tocata se calesc in ulei. Se adauga  pieptul de pui taiat in fasii si se caleste si acesta. Se adauga apa si dupa ce incepe sa fiarba, se adauga si mazarea. Se condimenteaza cu sare si piper, marar verde sau patrunjel.


Cand mazarea a fiert, se adauga pasta de rosii amestecata cu faina si putina apa. Cam asta e tot, foarte rapid, nu se sta mult in bucatarie ceea ce e foarte bine, mai ales dupa o zi lunga de munca.

 

2 comentarii:

  1. merge de minune cu gogosar la otet mancarea asta.yummy.bravo criss ca intodeauna la inaltime.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sarah, ma bucur ca iti place. Iar tu, draguta ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.