joi, 23 septembrie 2010

Cornuri pufoase cu gem


-400 g faina
-25 g drojdie
-100 g unt sau margarina
-150 ml lapte
-1 ou
-100 g zahar
-zahar vanilat
-coaja de lamaie

aluatul framantat


dupa ce a crescut o ora


Se imparte in 6 parti egale.Fiecare bucata de aluat se intinde si se taie in 8 triunghiuri.


Se pune gem.Aici am pus de visine.


Si aici o marmelada de gutui.
Ideal e sa folositi o marmelada sau un gem mai tare ca sa nu se murdareasca aluatul.


Se ruleaza aluatul dinspre exterior spre interior.
 Se pun cornuletele in tava si se mai lasa 20 minute. Se ung cu galbenus amestecat cu zahar tos.


Cand s-au copt se pot da prin zahar pudra,





sau se pot lasa ca atare.



8 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.