-2 dovlecei
-500 g carne tocata
-1 morcov
-1 ceapa verde
-marar
-2-3 linguri orez
-sare, piper
Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobeste miezul cu seminte. Se pune sare si se lasa sa se inmoaie putin.
Ceapa taiata si morcovul ras se calesc in ulei de masline. Se adauga carnea si orezul, sare, piper,putina apa si se lasa sa fiarba putin.
Cu acest amestec se umple dovleceii. Deasupra se toarna suc de rosii diluat cu apa .
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute. Din cand in cand se pune cu lingura sos de rosii peste dovlecei. Se servesc cu smantana.
me encantan los calabacines con carne picada, y estos son muy prometedores por ejemplo para una cena, te quedaron muy vistosos. Cariños
RăspundețiȘtergerewww.recetasdecocinaaromasdemama.blogspot.com
Gracias amiga.
RăspundețiȘtergereUn abrazo.
c'est très appétissant et surtout savoureux
RăspundețiȘtergerej'aime beaucoup
bonne soirée
Foarte bine si apetisant arata.
RăspundețiȘtergereSa ai o saptamana cat mai usoara.
m-am gandit si eu sa fac dovecei umpluti de multe ori.oare de ce n-ai fi facut pana acum?nu stiu, dar stiu sigur ca ai tai arata foarte delicios!pup cu drag
RăspundețiȘtergereMerci Fimere. Bonne soiree.
RăspundețiȘtergereMultumesc Micul. O saptamana faina si tie.
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah. Sunt foarte buni, merita sa-i incerci.
RăspundețiȘtergereSpune-mi te rog daca ai reusit azi sa intri pe forum ?
RăspundețiȘtergereEu de pe la ora 13:00 n-am mai reusit si nu-mi dau seama daca e de la mine, sau nu.
Multumesc.
Micul, acum merge si forumul. A fost o problema la server, asa mi-a zis Monica.
RăspundețiȘtergere