-2 galbenusuri
-100 g zahar
-100 g zahar
-1 pliculet zahar vanilat
-200 ml lapte
-200 ml frisca lichida
-3 piersici decojite
-200 ml lapte
-200 ml frisca lichida
-3 piersici decojite
Galbenusurile si zaharul le batem cu mixerul pana se albesc si isi dubleaza voumul. Apoi turnam peste ele laptele si punem la fiert pe foc mic, amestecand. In momentul in care da semne ca se ingroasa crema, luam de pe foc sa nu se taie si lasam sa se racoreasca, apoi adaugam piersicile zdrobite. Lasam crema sa se raceasca de tot, apoi adaugam 200 ml friscabatuta. Punem intr-o cutie si dam la congelator, avand grija ca din ora in ora sa scoatem cutia si cu mixerul (sau furculita in cazul meu) sa amestecam in inghetata pentru a sparge acele de ghiata.
Rasturnam inghetata pe o farfurie si o glazuram cu ciocolata topita. Eu am pus ciocolata amaruie, pentru ca e preferata mea.
Wow!Imi place,e buna si muuulta...
RăspundețiȘtergereVai...ce pofta mi-ai facut!!!!
RăspundețiȘtergerearata superrr!
o zi buna iti doresc!
Mama mia... ai trecut la categoria inghetate foarte serios...
RăspundețiȘtergereMmm ce bine arata...
RăspundețiȘtergereEu nu am facut inca anul asta...si nici nu am mancat foarte multa:)) De ce nu stiu:))
Yumi,yumi...ce pofta mi-ai facut. E tare apetisanta...
RăspundețiȘtergere