E una din putinele retete prezentate de mine, care nu are poze pas cu pas. Pentru ca pur si simplu am uitat sa fac poze si mi-am amintit abia cand prajitura a fost gata.
Pentru blat:
-6 oua
-8 linguri zahar
-1 lingura ulei
-1 lingura apa rece
-6 linguri faina
-2 linguri cacao
-1 praf de copt
Pentru crema:
-250 g mascarpone
-4 linguri zahar pudra
Un deliciu cu o prezentare pe masura ! Felicitari !
RăspundețiȘtergerevai ce bine arata!!! trmite si la mine un pic:))
RăspundețiȘtergeredaca vede BM moturile...iar se ia de ele ;)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine. ar trebui sa incerc si eu.sa vad cu ce ocazie, ca la mine ocaziile lipsesc.
Imi place tare mult cuma arata! Am sa notez reteta! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereEste crima si pedeapsa ..ce-mi faci!!!
RăspundețiȘtergerearata grozav!
RăspundețiȘtergereTe invit la concurs! :) http://andreeachinesefood.blogspot.com/2012/01/concurs-delicios-cu-sugarspicero.html
RăspundețiȘtergerePup cu drag!
Multumesc Sanda.
RăspundețiȘtergereJust me, ti-as trimite cu mare drag.
RăspundețiȘtergereMihaela, deja s-a legat BM de moturile mele. :)
RăspundețiȘtergereAdela, ma bucur ca iti place reteta. Pup si eu.
RăspundețiȘtergereAziz, chiar asa? Eu ma consider o persoana pasnica.
RăspundețiȘtergereMultumesc Alinutzika.
RăspundețiȘtergereAndreea, multumesc pentru invitatie.
RăspundețiȘtergeremmmm ce bine arata sper sa fie fo0arte bune,numai decit trebu so incerc.
RăspundețiȘtergereMultumesc Silvia. Incearca si n-o sa-ti para rau.
RăspundețiȘtergerebuna ai blog minunat as avea o intrebare daca nu te superi crema mascarpone se pune intre piscoturi si jeleu deasupra arata fffffffffffbine nota 10 o zi buna sa ai
RăspundețiȘtergereAnonim, multumesc pentru vizita. Scuze, n-am trecut explicatiile din lipsa de timp.
RăspundețiȘtergereAsamblare: blat insiropat, jeleu, crema, blat insiropat jeleu.
sunt absolut superbe !!!! felicitari!!!!
RăspundețiȘtergereiar moturile suntde nota 10!!!
aminsa o intrebare de unde ai tu un pos asa de bun pentru ca ma repet:moturile sunt extraordinare si mi-asi dori si eu un pos ca al tau... nu conteaza pretul
multumesc!!!
apropo ma cheama dana...
te pup, sa ai o zi frumoasa!
Dana, multumesc inca o data. Am un posh bun, dar mai ales varfurile sunt foarte bune, din inox. Cele mai bune sunt varfurile Wilton insa nu cred ca e mare diferenta intre acelea si ale mele. Poshul cu varfurile le-am primit de la o prietena. Aici se pot vedea.
RăspundețiȘtergerehttp://criss75-despremine.blogspot.com/2010/12/tort-cu-crema-mascarpone-si-jeleu-de.html
LA MULTI ANI! cu sanatate, bucurii si realizari:)
RăspundețiȘtergereDELICIOS! De mult vreau sa fac tort Padurea neagra, din pacate nu am ajuns dar neaparat vreau sa incerc aceasta prajiturica:) Te rog mult sa mi spui cum faci tu jeleul de visine. PUPICI
Monica