duminică, 8 ianuarie 2012

Guguluf din albusuri cu fructe uscate


Reteta de baza e cea de aici . Diferenta e ca l-am umplut cu tot felul de fructe uscate: caise, smochine, curmale, banane, prune, merisoare, coaja de lamai si portocale confiate.









8 comentarii:

  1. Minunat... imi place. O fac si eu si stiu ca-i tare buna. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca a fost delicios! Tare bine mai arata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma servesc si eu cu o feliuta, dar sa fie mare de tot!! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. mmm...ce bine arata, cred ca a fost delicios1

    RăspundețiȘtergere
  5. Delicios,eu am facut doar cu fistic!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. excellent guguluf et délicieux bravo
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  7. Sectiunea e grozava !!! As manca si eu o feliuta!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.