joi, 15 octombrie 2009

Fursecuri cu gem

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

-300 g faina
-150 g margarina
-120 g zahar pudra
-50 g nuca macinata
-1 ou
-1/2 pachet praf de copt
-2 pachetele cu zahar vanilat

Se face un aluat din toate aceste ingrediente, si se tine in frigider minim 30 minute,

 dupa care se intinde pe masa de lucru si se decupeaza cu diverse forme sau un pahar mai mic, avand grija ca fiecare forma sa aiba o pereche cu o gaura pe mijloc,
Se pun in tava pe hartie de copt,
doua manute de ajutor

Se coc aproximativ 10 minute, nu trebuie sa isi schimbe foarte tare culoare pentru ca se usuca si se intaresc.
Cand se scot din cuptor, partile cu gaurele se pudreaza cu zahar.


Se lipesc cate doua cu gem. Eu le-am facut cu gem de visine si piersici.



Sunt foarte bune, mai ales a doua zi. Se pastreaza foarte bine in cutii de tabla.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.