Aceasta e tot o reteta luata de pe blogul Mayei. N-am respectat in totalitate reteta ei, am facut mici modificari.
-3 vinete
-3 rosii
-150 g feta
-masline negre
-oregano
-150 g cascaval
-sare, ulei de masline
Vinetele se taie in doua, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, apoi se pun intr-o tava la cuptor pana se coc si miezul devine moale.
Se scobeste miezul si se foaca cu cutitul nu foarte marunt.
Rosiile se curata de coaja si se taie cubulete. Maslinele se taie in sferturi iar feta se taie cubulete.
Pulpa de vinete se amesteca cu feta si se umple vinetele cu acest amestec. Se pun roisiile si maslinele si oregano verde. (Eu n-am decat oregano uscat). Se rade cascaval deasupra si se pune la cuptor.
Se ven unas berenjenas ricas, ricas.
RăspundețiȘtergereSaludos
un plat vraiment appétissant j'adore les aubergines
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Gracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergereMerci Fimere. Bonne journee.
RăspundețiȘtergere