Ador hummusul simplu, sau in orice fel de combinatie. Cu ardei copt,
avocado, broccoli, cartof dulce, mazare, etc. De aceasta data am facut un hummus
cu leurda. Leurda, sau usturoiul salbatic, este o planta care face minuni in organismul nostru, mai ales daca o consumam cu regularitate. Din pacate se gaseste doar primavara, pentru o perioada scurta de timp. Dar chiar si asa, consumata doar primavara, mai ales in stare cruda, contribuie la cresterea imunitatii si la detoxifierea organismului.
Reteta e extrem de simpla si se pregateste in cateva minute, mai ales
cand avem la indemana naut in conserva. Adevarul e ca e foarte comod sa
gatesti o reteta cu naut conservat. Cu cel uscat e mai mult de lucru,
trebuie pus la inmuiat peste noapte, apoi fiert destul de mult pana sa
se inmoaie. Asa ca prefer sa cumpar naut la conserva si cel mai bun naut
conservat e cel de la Sun Food.
Cunoscută ca remediu
din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară
pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi
să îşi întărească sistemul imunitar.
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Cunoscută ca remediu
din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară
pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi
să îşi întărească sistemul imunitar.
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Cunoscută ca remediu
din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară
pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi
să îşi întărească sistemul imunitar.
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Cunoscută ca remediu
din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară
pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi
să îşi întărească sistemul imunitar.
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Ingrediente:
-1 conserva de naut Sun Food
-1 legatura leurda (maxim 15 frunze)
-zeama de la o jumatate de lamaie
-2 linguri ulei de masline
-sare
-chimen
-1 lingura tahina (pasta de susan)
-piper
-fulgi de chilli
In bolul blenderului vertical, se pune nautul scurs, frunzele de leurda spalate si uscate, zeama de lamaie, uleiul de masline, sarea, piperul, chimenul, fulgii de chilli si pastia tahina. (Nu aruncati apa din conserva de naut. S-ar putea sa aveti nevoie de ea la prepararea hummusului.) Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen. Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua.
In bolul blenderului vertical, se pune nautul scurs, frunzele de leurda spalate si uscate, zeama de lamaie, uleiul de masline, sarea, piperul, chimenul, fulgii de chilli si pastia tahina. (Nu aruncati apa din conserva de naut. S-ar putea sa aveti nevoie de ea la prepararea hummusului.) Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen. Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.