miercuri, 1 mai 2019

Hummus cu leurda



Ador hummusul simplu, sau in orice fel de combinatie. Cu ardei copt, avocado, broccoli, cartof dulce, mazare, etc. De aceasta data am facut un hummus cu leurda. Leurda, sau usturoiul salbatic, este o planta care face minuni in organismul nostru, mai ales daca o consumam cu regularitate. Din pacate se gaseste doar primavara, pentru o perioada scurta de timp. Dar chiar si asa, consumata doar primavara, mai ales in stare cruda, contribuie la cresterea imunitatii si la detoxifierea organismului.
Cunoscută ca remediu din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi să îşi întărească sistemul imunitar.

Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Cunoscută ca remediu din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi să îşi întărească sistemul imunitar.

Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Cunoscută ca remediu din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi să îşi întărească sistemul imunitar.

Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Cunoscută ca remediu din vechime, leurda este unul dintre leacurile din lunile de primăvară pe care natura le oferă pentru ca organismul să se cureţe de toxine şi să îşi întărească sistemul imunitar.

Citeste mai mult: adev.ro/ppf17t
Reteta e extrem de simpla si se pregateste in cateva minute, mai ales cand avem la indemana naut in conserva. Adevarul e ca e foarte comod sa gatesti o reteta cu naut conservat. Cu cel uscat e mai mult de lucru, trebuie pus la inmuiat peste noapte, apoi fiert destul de mult pana sa se inmoaie. Asa ca prefer sa cumpar naut la conserva si cel mai bun naut conservat e cel de la Sun Food.

Ingrediente:
-1 conserva de naut Sun Food
-1 legatura leurda (maxim 15 frunze)
-zeama de la o jumatate de lamaie
-2 linguri ulei de masline
-sare
-chimen
-1 lingura tahina (pasta de susan)
-piper
 -fulgi de chilli

In bolul blenderului vertical, se pune nautul scurs, frunzele de leurda spalate si uscate, zeama de lamaie, uleiul de masline, sarea, piperul, chimenul, fulgii de chilli si pastia tahina. (Nu aruncati apa din conserva de naut. S-ar putea sa aveti nevoie de ea la prepararea hummusului.)  Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen.  Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua. 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.