Pentru fiica unei colege am facut acest tort. Mi-a cerut sa fie identic cu tortul pe care l-am facut pentru mama mea si m-am conformat. Ca o mica modificare, am facut o bordura de ciocolata. Nu prea mi-a iesit cum as fi vrut dar asta e....data viitoare va fi mai bine. Ca de obicei,pozele nu mi-au iesit cum as fi vrut.
superb draga mea.arata divin.cum faci frunzele ca sunt foarte de efect?pupicei
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah.
RăspundețiȘtergereFrunzele se fac foarte usor, ciocolata o topesc la microunde, fara sa adaug ceva in ea. Pe dosul unor frunze naturale spalate si uscate, ung ciocolata topita. Pun pur si simplu cu o lingurita si acopar frunza, apoi frunzele le pun pe o farfurie si le las in frigider 10-15 minute, dupa care desprind usor frunza si gata.
Erre már nem tudok ujjat mondani!!! csak azt gratulálok!!!
RăspundețiȘtergeremerci mult,mult pentru explicatie draga mea.sper sa imi iasa.pupicei
RăspundețiȘtergereKoszonom Piroska. Nagyon kedves vagy.
RăspundețiȘtergereSarah, cu mare drag. Sigur o sa-ti iasa. E o procedura cat se poate de simpla.
RăspundețiȘtergereEsti specialista in torturi de ciocolata.Arata de nota 10.Pupici
RăspundețiȘtergereChocolate leaves are beautiful!
RăspundețiȘtergereMultumesc Andreea. Vreau sa ma specializez si in torturi cu pasta de zahar. Pupici si tie.
RăspundețiȘtergereThank you Jenniffer. Wellcome to my blog.
RăspundețiȘtergereArata tare, tare fain.
RăspundețiȘtergeresuperb!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Micul.
RăspundețiȘtergereMultumesc Mimi. Pe langa minunatiile pe care le faci tu, acesta e chiar un tort modest.
RăspundețiȘtergere