sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Limbi de pisica


Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut .
Avem nevoie de:
-3 albusuri de ou
-100 g zahar pudra
-100 g unt
-100 g faina
-vanilie

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare.


Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.


E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipt cateva.
 Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine.




4 comentarii:

  1. daaaaaaa,bune si se topesc in gura!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am mancat niciodata, dar o sa le incerc.
    Va pup pe tine si pe Alex, iar sotului tau ii doresc multa sanatate si refacere rapida.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim mult Micul.
    Eu zic sa incerci, sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.