marți, 12 octombrie 2010

Conopida cu maioneza


-1 conopida
-maioneza (de casa)
-1 ceapa rosie (de apa)


Conopida rupta in buchetele se fierbe in apa cu sare, apoi se pune intr-o strecuratoare sa se scurga.
Se zdrobeste cu mixerul vertical, devenind astfel foarte spumoasa,  se amesteca cu maioneza si cu ceapa taiata marunt.
Maioneza am facut-o dintr-un galbenus, o lingura de mustar si 150 ml ulei, le-am pus pe toate in bolul mixerului vertical si in cateva secunde e gata maioneza.




3 comentarii:

  1. Sa stii ca si eu o faceam asa dar dupa ce am gustat la cineva conopida taiata in bucati mai mici mi-am schimbat stilul si doar asa o fac. Nu ai incercat? Incearca poate iti va placea si tie. Deci in loc sa o mixezi o tai marunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inainte o zdrobeam cu furculita si ramaneau bucatele de conopida. Dar parca asa spumoasa imi place mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu o tai cu cutitul si imi place mai mult. Se simte mai bine gustul..nu e asa fleasca:)
    Gusturi si gusturi.:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.