luni, 27 mai 2019

Pizza rolls


Aceste pizza rolls au avut un foarte mare succes si s-au terminat rapid, pentru ca nu-i asa, toti suntem fani pizza. Adica, eu inca n-am intalnit o persoana care sa nu fie fan pizza. 

Ingrediente aluat:
-1 ou
-1 lingurita sare
-1 lingurita zahar
-3 linguri ulei de masline
-250 ml lapte caldut
-500 g faina
-1 plic drojdie uscata 
Exact in ordinea in care am scris ingredientele, acestea se pun in cuva masinii de paine, se seteaza masina pe programul de framantare si dospire si ...cam atat. O lasam sa-si faca linistita treaba. In timpul framantarii, mai ridicam capacul si ne uitam daca nu cumva aluatul e prea moale si lipicios. Atunci mai adaugam o lingura sau doua de faina. Va trebui sa obtinem o bila de aluat care nu se lipeste de cuva masinii de paine.

Umplutura:
-1 conserva de porumb Sun Food
-1 ardei kapia
-150 g cascaval ras
-150 g salam uscat
-200 g ciuperci
-ketchup picant
+
-1 galbenus de ou
-1 lingura lapte

Aceste ingrediente le-am folosit eu, dar, desigur, puteti adauga masline, sunca, tot ce va place, tot ce aveti prin frigider si merge pus pe un blat de pizza.
Aluatul se intinde intr-o foaie dreptunghiulara, se stropeste cu ketchup sau sos pentru pizza, se pun ciupercile taiate cubulete si calite in putin ulei, ardeiul taiat cubulete, salamul, cascavalul ras si desigur, porumbul scurs in prealabil. Se ruleaza aluatul si se taie in rulouri cam de 2 cm grosime. Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se ung cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte. Peste fiecare rulou se presara cascaval ras. Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mic, pe treapta a doua a aragazului, aproximativ 40 minute. Sunt delicioase!




 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.