duminică, 25 septembrie 2011

Conopida murata


-conopida
-bastonase de hrean
-cimbru, marar
-boabe de piper 
-boabe de mustar
-sare
-otet
-apa

Conopida rupta in buchetele se spala, se pune in borcane. Se pun si boabele de mustar, piper, bastonasele de hrean, cimbru si marar. Peste conopida se toarna saramura. La 1 l apa se pune o lingura sare si o lingura otet. Se capseaza borcanele si se pun in camara pe raft. 



8 comentarii:

  1. mami punea un mix cu gogosari si conopida dar cred si doar conopida e delicioasa.pupic

    RăspundețiȘtergere
  2. Hú ez nagyon finom lesz!!!!csinos üvegek!!!tartalommal!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarah, si eu puneam gogosari cu conopida, anul acesta n-am pus alte muraturi decat castraveti si aceasta conopida.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.