miercuri, 18 august 2010

Prajitura turnata cu branza


-4 oua
-18 linguri zahar
-18 linguri ulei
-18 linguri lapte
-24 linguri faina
-1 praf de copt
-1 zahar vanilat

Intr-un bol de bat cele 4 oua impreuna cu zaharul, vanilia si uleiul. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si laptele. Rezulta o compozitie asemanatoare cu cea de pancakes.


Jumatate din compozitie se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


 Se coace 10-12 minute, dupa care se scoate din cuptor si se pune crema de branza si peste branza se toarna restul de compozitie pentru blat.

Crema de branza
-750 g branza de vaca
-4 oua
-10 linguri zahar
-1 zahar vanilat
-100 g stafide

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si vanilia, de adauga branza, albusurile batute spuma si stafidele.



Se mai pune prajitura in cuptor pentru 35-40 minute, dupa care se scoate, se pudreaza cu zahar si se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza.









9 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.