Ce pot sa spun, e ca mie naceasta prajitura nu mi-a placut deloc. Mi se pare ca cheese cake-urile merg cu orice fructe dar nu cu ciocolata. Nu mi-a placut combinatia de branza cu ciocolata. Poate daca-l faceam cu mascarpone si branza philadelphia mergea, dar asa nu.
Pentru crusta:
-300 g biscuiti
-150 g unt topit
-1 lingura cacao
Biscuitii se zdrobesc, se amesteca cu cacao si untul topit si se pun in tava.
Pentru crema:
-1 kg branza de vaci
-3 oua
-150 g zahar pudra
-1 vanilie
-200 g ciocolata amaruie
-200 ml frisca
-1 lingura amidon
Se bate branza cu zaharul, vanilia, ouale, amidonul si se adauga ciocolata topita si frisca.
Crusta se pune in cuptor pentru 15 minute, apoi se toarna crema deasupra si se mai pune in cuptor 40 minute.
Dupa ce s-a racit, se decoreaza cu frisca si visine din dulceata.
Hi, I like your blog very much. Very nice, delicious and interesting recipes.
RăspundețiȘtergereThanks for visiting mine and leaving a comment.
Have a nice sunday,
Thank you for your visit and for your comment.
RăspundețiȘtergereUna mezcla interesante, me has mezclado el chocolate y el queso dos cosas que me encanta. Me gusta tú receta.
RăspundețiȘtergereSaludos
Gracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergerePues a mi no me gusta tanto esa mezcla de chocolate con el queso, creo que el queso se mezcla mejor con frutas.
Foarte bine arata.Noua ne place tare mult, inclusiv Omului meu, care nu e fan ciocolata, cheese cake cu ciocolata ii place.
RăspundețiȘtergereSeara faina si pupic lui Alex.
Merci Micul.
RăspundețiȘtergerePoate daca-l faceam cu mascarponemi-ar fi placut. Dar asa cu branza de vaci nu mi-a placut.
foarte bine arata Criss... felicitari
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Felis, mamasiiubita.
RăspundețiȘtergereArata bine si sigur e un deliciu. Bravo! Pupik.
RăspundețiȘtergeree doua noaptea, sunt nemancat de la 8 si intru pe blogul tau. Hmm..not a good ideea. Macar imi testeaza vointa in ideea de a nu manca nimic dupa 8. Oricum de gatit nu stiu deci raman cu pozele tale. Dragut :D
RăspundețiȘtergereMultumesc Blue. Bun venit pe blogul meu. Te mai astept.
RăspundețiȘtergere