duminică, 6 decembrie 2009

Focaccia II



-500 g faina
-1 plic drojdie uscata
-1 lingurita sare
-1 lingurita zahar
-3 linguri ulei de masline
-100 ml apa calda
Se framanta un aluat ca pentru paine si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Pentru umplutura am folosit diferite mezeluri, masline negre si verzi, rosii, cascaval, ierburi (cimbru, oregano, busuioc).


Intr-o tava unsa cu ulei de masline se intinde jumatate din aluat si se pune umplutura.


Se acopera cu restul de aluat, peste care se pun din nou rosii, masline, ierburi si se rade cascaval. Se stropeste cu ulei de masline si se pune la cuptor.


Asa arata, rumenita pufoasa si foarte gustoasa.












4 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.