Cu aceasta reteta particip la concursul organizat de "Retete in imagini" pe facebook, asadar daca va place, va rog dati un "like". :)
Blat de biscuiti:
-300 g biscuiti petit beure
-150 g unt
-2 linguri zahar pudra
-1 lingura cacao
Biscuitii se sfarama, se amesteca cu zahar, cacao si unt topit. Se pune compozitia intr-o forma de copt detasabila, pe hartie de copt si se coace 7-8 minute. Eu am lasat-o 10 minute si a iesit cam prea crocant .
-300 g biscuiti petit beure
-150 g unt
-2 linguri zahar pudra
-1 lingura cacao
Biscuitii se sfarama, se amesteca cu zahar, cacao si unt topit. Se pune compozitia intr-o forma de copt detasabila, pe hartie de copt si se coace 7-8 minute. Eu am lasat-o 10 minute si a iesit cam prea crocant .
Crema:
-300 g branza de vaci
-250 g mascarpone
-350 ml frisca
-200 g zahar pudra
-5 g gelatina (optional) eu nu am pus
-400 g fructe de padure
-300 g branza de vaci
-250 g mascarpone
-350 ml frisca
-200 g zahar pudra
-5 g gelatina (optional) eu nu am pus
-400 g fructe de padure
Fructele de padure se paseaza pana rezuolta un piure fin. Altfel e neplacut sa simtim printre dinti samburii fructelor.
Branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga mascarpone si se bate cu mixerul pana rezulta o crema fina si spumoasa.
Se adauga frisca batuta.
Pe o tava punem blatul de biscuiti si inelul detasabil si punem jumatate din crema de branza. In cealalta jumatate punem 3 linguri din piureul de fructe, apoi punem crema roz peste cea alba.
-piureul de fructe de padure
-2-3 linguri zahar
-5 g gelatina
-2 linguri apa (optional)
Gelatina o hidratam in putina apa.
Piureul il amestecam cu zaharul si il fierbem pana se topeste zaharul. Apoi il luam deoparte si adaugam gelatina hidratata. Amestacam si lasam sa se racoreasca dupa care turnam peste crema de branza. Punem tava la frigider pana se incheaga jeleul.
Apoi scoatem inelul detasabil si putem servi o felie delicioasa de cheesecake.
Si o sectiune , sa va fac pofta. :)
Hola Cris!!! cuanto tiempo sin poder entrar aunque igual te espio desde mi blog, se me cuelga la página con el traductor, hoy pude entrar y traducirla aparte, porque por ahora "rumano" no pude aprender jejeje... que delicia!! impresionante! ojalá tengas mucha suerte en el concurso, hay que votar en algun lado?? avisame que voto...Cariños inmensos
RăspundețiȘtergereil est magnifique ce cheesecake et bien réussi, j'aime beaucoup
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Magnífica tarta. Te invito a visitar mis blogs de cocina, decoración, pintura y manualidades. Un beso de OLI
RăspundețiȘtergerehttp://entrebarrancos.blogspot.com
Superb criss... felicitari!!... Bafta la concurs
RăspundețiȘtergereCristina,öszintén mondom nagyon szép,és kivánatos!!!Ha nagyon bátor leszek megcsinálom!!!!isteni finom lehet!!!
RăspundețiȘtergereChiar ca mi-ai facut pofta! Arata super apetisanta sectiunea! Te pup si multa bafta!
RăspundețiȘtergereSuper arata, vreau si eu o bucata...
RăspundețiȘtergereGraciela, amiga, me alegro que me visitas de nuevo. Gracias por tu visita y por tu comentario.
RăspundețiȘtergereFimere, merci beaucoup.
RăspundețiȘtergereGracias Cristina por visitar mis blog. Un beso de OlI DE ENTREBARRANCOS
RăspundețiȘtergereOli, gracias por tu visita y por tu comentario.
RăspundețiȘtergereMultumesc Felis.
RăspundețiȘtergerePiroska, koszonom szepen. Nem kell nagy batorsag ehez mert nagyon egyszeru recept.
RăspundețiȘtergereNina, multumesc mult, esti tare draguta.
RăspundețiȘtergereMiodrag, cu cea mai mare placere.
RăspundețiȘtergereFoarte frumos!Imi place culoarea ce o dau fructele de padure!Succes la concurs!
RăspundețiȘtergereO seara minunata!