-6 ciuperci mari
-3 cartofi mari
-1 ceapa
-200 g branza de burduf sau branza framantata
Cartofii se fierb in coaja, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua, se scobeste miezul. Piciorusele ciupercilor se scot si in fiecare palarie se pune putina sare.
Ceapa se caleste, se adauga piciorusele ciupercilor taiate cubulete, dupa ce acestea s-au calit, se adauga miezul cartofilor si branza framantata.
Cu acest amestec se umple cartofii si palariile ciupercilor.
Ungem cu ulei de masline un vas termorezistent si punem cartofii si ciupercile. Dam tava la cuptor pentru 25 minute, apoi servim cu ketchup. (Smantana ar fi fost ideala, dar n-am avut si nici chef n-aveam sa mai cobor. )
wow ce bine arata!..foarte buni trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine! :)
RăspundețiȘtergereCristina, ai un premiu/leapsa la mine pe blog. Duminica placuta iti doresc!
Chiar ca-ti face foame,cand te uiti la pozele astea!Arata asa de bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc Diana.
RăspundețiȘtergereMultumesc OanaD.
RăspundețiȘtergereDoamne ce pofta mie,dar muncesti nu gluma,,,,,pupp!!!
RăspundețiȘtergere