miercuri, 24 februarie 2010

Ciorba de cartofi

-5 cartofi
-1 morcov mare
-1 ceapa
-un bol de legume congelate pentru ciorbe
-1 lingurita delikat
-2 linguri pasta de rosii
-putin marar verde (congelat)



Calim ceapa in putin ulei, adaugam morcovul ras si calim putin si morcovul, apoi adaugam apa. Cand incepe sa fiarba adaugam cartofii taiati cubulete si legumele congelate. Sare dupa gust sau delikat, pasta de rosii si in final mararul verde.




5 comentarii:

  1. Eu n-as da ciorba asta nici pe 10 ciorbe cu carne, de nici un fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina, uneori mai gatesc si fara carne. Eu chiar nu ma omor dupa carne, pot sa traiesc bine merci fara. Aseara insa am incropit ciorba asta cu ce aveam la indemana, n-am mai coborat sa cumpar carne.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu de cand sunt casatorita n-am facut niciodata cirba...spre rusinea mea.am crezut tot timpul ca sotului meu nu-i va placea dar cred ca pana la urma o sa fac o data.super faina reteta ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Sarah. Probabil daca vei incerca o reteta putin mai sofisticata ii va placea si sotului tau. Ciorba asta de cartofi e prea banala.

    RăspundețiȘtergere
  5. scuze,arata cam saraca, si ai pus la bulion de numai....

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.