luni, 15 februarie 2010

Mazare cu carne

-300 g carne de porc
     -600 g mazare
-1 ceapa
-1 morcov
-1 carnat plescoi (optional, pentru ca imi ramasese de la frigarui)
-2 linguri pasta de rosii
-2 linguri faina
-marar verde si patrunjel
-sare dupa gust




Calim ceapa si morcovul in ulei, adaugam cubuletele de carne si amestecam pana isi schimba culoarea. Punem apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea.



Adaugam mazarea si carnatii, mai fierbem cateva minute. Amestecam faina cu pasta de rosii si putina apa si turnam peste mazare. Adaugam sare dupa gust, marar verde si patrunjel si gata.





2 comentarii:

  1. Buna mancarica asta. Si eu ma gandeam saptamana trecuta ca nu am mai facut demult si ar cam trebui sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Bianca. Adevarul e ca se face destul de repede si cum nici nu am timp sa stau prin bucatarie....merge.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.