Azi am facut si eu aceste chifle umplute. Foarte bune. Merci Micul pentru reteta.
-300 g ciuperci
-3-4 felii sunculita taraneasca (am avut eu)
-2 fire ceapa verde
-100 g cascaval ras
-sare, piper
-unt
-ulei de masline
Sunculita taiata cubulete se pune la prajit in ulei de masline. Se adauga ceapa taiata si ciupercile cubulete. Se condimenteaza dupa gust (eu am pus doar sare si piper). Dupa ce s-au calit ciupercile, se ia tigaia de pe foc si se adauga cascavalul ras.
Chiflele se aseaza in tava unsa cu unt. (eu le-am uns cu putin lapte pentru ca erau destul de tari)
In fiecare chifla se pune compozitia de ciuperci, deasupra am mai pus putin cascaval ras, apoi am acoperit fiecare chifla cu capacul si pe capacul uns cu unt am pus o felie de cascaval.
Se pun in cuptor pana se topeste cascavalul si chiflele devin usor crocante.
draga mea arata delicios!!!mi-ai facut mare pofta ,sincer.
RăspundețiȘtergerepup cu drag
Cristina:
RăspundețiȘtergereque buena idea, te felicito.
Un abrazote
edith
La brujita
Multumesc Sarah.
RăspundețiȘtergereGracias Edith. Un abrazo para ti tambien.
RăspundețiȘtergereCriss ma bucur tare mult ca v-au placut.Mai ales daca a mancat si Alex.
RăspundețiȘtergereSa aveti o dupa amiaza frumoasa.
Multumesc Micul. Sigur ca ne-au placut. Toate retetele tale pe care le-am incercat au fost de succes.
RăspundețiȘtergerearata demential, le-as minca imediat www.cccriscake.com
RăspundețiȘtergereMultumesc cccris.
RăspundețiȘtergere