duminică, 9 mai 2010

Chifle umplute cu ciuperci

Azi am facut si eu aceste chifle umplute. Foarte bune. Merci Micul pentru reteta.

-300 g ciuperci

-3-4 felii sunculita taraneasca (am avut eu)
-2 fire ceapa verde
-100 g cascaval ras
-sare, piper
-unt
-ulei de masline



Sunculita taiata cubulete se pune la prajit in ulei de masline. Se adauga ceapa taiata si ciupercile cubulete. Se condimenteaza dupa gust (eu am pus doar sare si piper). Dupa ce s-au calit ciupercile, se ia tigaia de pe foc si se adauga cascavalul ras.


Chiflele se aseaza in tava unsa cu unt. (eu le-am uns cu putin lapte pentru ca erau destul de tari)

In fiecare chifla se pune compozitia de ciuperci, deasupra am mai pus putin cascaval ras, apoi am acoperit fiecare chifla cu capacul si pe capacul uns cu unt am pus o felie de cascaval.



Se pun in cuptor pana se topeste cascavalul si chiflele devin usor crocante.


 

8 comentarii:

  1. draga mea arata delicios!!!mi-ai facut mare pofta ,sincer.
    pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina:
    que buena idea, te felicito.
    Un abrazote
    edith
    La brujita

    RăspundețiȘtergere
  3. Gracias Edith. Un abrazo para ti tambien.

    RăspundețiȘtergere
  4. Criss ma bucur tare mult ca v-au placut.Mai ales daca a mancat si Alex.
    Sa aveti o dupa amiaza frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Micul. Sigur ca ne-au placut. Toate retetele tale pe care le-am incercat au fost de succes.

    RăspundețiȘtergere
  6. arata demential, le-as minca imediat www.cccriscake.com

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.