-1 conopida medie
-150 g cascaval
-2 oua
-200 g smantana
-100 g sunculita ardeleneasca (optional)
-2-3 linguri pesmet
-sare, piper
-ulei de masline
Conopida rupta in buchetele se fierbe in apa cu sare. Conopida nu trebuie sa se sfarame astfel incat nu trebuie fiarta prea mult. Se unge un vas termorezistent cu ulei de masline. Se presara pesmet. Peste pesmet se pun buchetelele de conopida. Peste conopida se pune sunca taiata in fasii, cascaval ras, smantana si ouale batute, sare, piper si din nou cascaval.
Se pune in cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumeneste .
Cristina:
RăspundețiȘtergerese ven muy ricas esas coliflores. Acá en casa son un poco "mañosos" para comerlas pero yo igual se las preparo.
Un abrazo desde Chile
Edith
La brujita
Gracias Edith. Mi Alex tambien es "manoso" como tu lo dises, y no quire comer coliflores.
RăspundețiȘtergereCu siguranta am sa incerc reteta.Arata super bine.
RăspundețiȘtergereSa aveti un weekend placut.