-1 kg spanac proaspat
-2-3 linguri de unt sau ulei
-4 linguri faina
-500 ml lapte
-2 buc. usturoi zdrobit
-sare, piper
Spanacul se fierbe, se scurge si se taie marunt.
Din unt, faina, lapte se face un sos bechamel, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se adauga peste sos spanacul tocat, usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust si se fierbe 5 minute, amestecand in continuu.
Se serveste cu ochiuri, snitele, carnati, in functie de ce va place.
Si noua ne place foarte mult spanacul. Dar eu pun multtt mai mult usturoi, cam o capatana:) Am observat ca nu esti prietena cu usturoiul...pacat ca e bun.
RăspundețiȘtergerePoze din Barcelona am pus aici: http://biancams76.blogspot.com/2010/05/barcelona-mai-2010.html
Asa e Bianca, nu ma prea impac cu usturoiul. O fi el bun si sanatos, dar si miroase intr-un hal...
RăspundețiȘtergereQUE RICO AMIGA UN PLATO CON ESPINACAS
RăspundețiȘtergereME ENCANTAN
BESOS Y GRACIAS POR TUS MENSAJES
http://comidachile.blogspot.com/