Pentru ca mi-a placut foarte tare aceasta prajitura, am refacut-o. Reteta e aproape identica cu cea de aici cu unele mici modificari. Nuca macinata am inlocuit-o cu 100 g migdale macinate. Peste blatul insiropat am ras 100 g ciocolata cu lapte. Glazura fiind calduta, fulgii de ciocolata s-au topit si a iesit un deliciu ciocolatos.
ce ciocolatoase si pe deasupra si siropoase!mai sa ma cert cu oana de la ele...
RăspundețiȘtergereEste pastel es para hacerlo una y otra vez creo que es demasiado rico para dejarlo de hacer
RăspundețiȘtergereEs muy bueno amiga
besos
http://comidachile.blogspot.com/
ça a l'air délicieux j'adore le chocolat
RăspundețiȘtergerebon week-end
Alison, merci mult de tot, esti draguta. Va roog nu va certati ca mai fac sa va ajunga la amandoua.
RăspundețiȘtergereGracia Angelica. Asi es, para hacerlo una y otra y otra y otra vez y nunca es suficiente.
RăspundețiȘtergereFimere, merci beaucoup pour votre commentaire. Moi usi j'adore le chocolat. Bon week-end.
RăspundețiȘtergereVai ce imi place cum arata prajitura asta...
RăspundețiȘtergereTrebuie sa o fac si eu odata ca arata tare bine:)
Cand mai faci cheama-ma sa vin sa o gust ca repede vin:))
Ok Bianca, te anunt cand mai fac si te astept. E foarte buna prajitura.
RăspundețiȘtergere