sâmbătă, 22 mai 2010

Negresa II




Pentru ca mi-a placut foarte tare aceasta prajitura, am refacut-o. Reteta e aproape identica cu cea de aici cu unele mici modificari. Nuca macinata am inlocuit-o cu 100 g migdale macinate. Peste blatul insiropat am ras 100 g ciocolata cu lapte. Glazura fiind calduta, fulgii de ciocolata s-au topit si a iesit un deliciu ciocolatos.







 

8 comentarii:

  1. ce ciocolatoase si pe deasupra si siropoase!mai sa ma cert cu oana de la ele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este pastel es para hacerlo una y otra vez creo que es demasiado rico para dejarlo de hacer
    Es muy bueno amiga
    besos
    http://comidachile.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. ça a l'air délicieux j'adore le chocolat
    bon week-end

    RăspundețiȘtergere
  4. Alison, merci mult de tot, esti draguta. Va roog nu va certati ca mai fac sa va ajunga la amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gracia Angelica. Asi es, para hacerlo una y otra y otra y otra vez y nunca es suficiente.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fimere, merci beaucoup pour votre commentaire. Moi usi j'adore le chocolat. Bon week-end.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai ce imi place cum arata prajitura asta...
    Trebuie sa o fac si eu odata ca arata tare bine:)
    Cand mai faci cheama-ma sa vin sa o gust ca repede vin:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok Bianca, te anunt cand mai fac si te astept. E foarte buna prajitura.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.