Reteta e de la Alison, care pregateste cele mai spectaculoase, colorate si gustoase salate.
-200 g naut fiert in apa cu sare
-1 ceapa rosie
-2 fire ceapa verde
-4 ardei copti (am avut in congelator)
-cateva frunze de salata verde
-1 ridiche
-rosii cherry
-dressing din ulei de masline, otet, sare, piper
Nautul se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Apoi se fierbe in apa cu sare, Restul legumelor se taie felii, rosiile se taie in doua, se amesteca toate intr-un bol pentru salate, se toarna dressingul deasupra. Se lasa salata la rece o ora dupa care se poate servi.
vai ,criss,ma flatezi de dimineata!multumesc!ti-a placut?sper ca da,ai pus numai ingrediente supergustoase si sanatoase,vad!
RăspundețiȘtergereAlison, am spus doar adevarul. Mi-a placut mult salata, am s-o repet si cu linte.
RăspundețiȘtergere