O mancare ardeleneasca, pe cat de simpla si ieftina pe atat de gustoasa.
Avem nevoie de:
-1 varza de 1 kg
-3 linguri ulei
-sare
-piper cat de mult
-paste de casa ( reteta aici )
Varza se taie ca si pentru salata si se caleste.
Se pune piper destul de mult.
Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu varza calita.
Bune, bune, si eu fac dar in ultimul timp am facut f rar.
RăspundețiȘtergereApropo..intrebare stupida...De ce te chinui sa faci paste in casa? Sunt asa de bune si ieftine cele de la Monte banoto... macar castigi timp petrecut cu familia...
Sper sa nu imi dai in cap:))
Pai nu fac tot timpul, sa nu-ti imaginezi. Am facut acum sa pun pe blog. In schimb aietei pentru supa fac intotdeauna. Alex nu-i mananca pe cei cumparati. Si oricum cei de casa sunt mai buni.
RăspundețiȘtergere