- o pulpa mare de miel
-organe de miel
-1 kg carne tocata
-8 oua fierte
-2-3 oua crude
-sare, piper, boia de ardei
-patrunjel si ceapa verde
Se desprinde pielea de pe pulpa de miel si se umple cu compozitia de mai sus (o compozitie ca de drob), se coase apoi pielea. Pulpa astfel umpluta se condimenteaza cu sare, piper, boia si se unge cu untura. Se pune in tava de la aragaz, se toarna si putina apa si in permanenta se stropeste cu apa amestecata cu untura pentru a nu se crapa si a se rumeni frumos. Cam asta ar fi in linii mari reteta, eu n-am facut niciodata am scris doar cum face mama. Oricum iese o bunatate.
si sectiunea
Amiga que receta tan rica
RăspundețiȘtergereaqui en argentina el cordero es bastante caro la carne de vacuno es mas economica
Amiga bogat de prescriere
aici, în Argentina este destul de costisitoare de carne de vită carne de miel este mai ieftin
sublime!!!!et très appétissant
RăspundețiȘtergerebravo pour cette magnifique recette
à bientôt
Gracias Angélica. Aquí tambien está caro el cordero. Esta receta es de mi madre, elle es especialista en preparar cordero.
RăspundețiȘtergereMerci Fimere. Merci Fimre. Cette recette est de ma mère. Bonne journée
RăspundețiȘtergereciss cred ca ajung la balamuc.arata asa de bine de numa numa.as sari pe monitor.
RăspundețiȘtergereSarah, merci, esti draguta. Meritul e al mamei nu al meu, ea l-a facut.
RăspundețiȘtergereCristina.
RăspundețiȘtergerees primera vez que llego a tu blog.
Creo que es estupendo con recetas muy buenas.
Un abrazo desde chile
edith
La brujita de Jengibre
Un premiu la mine pe blog.
RăspundețiȘtergereCe faceai cu calculatorul la dacia ieri?:) Tu cu plasa si omul cu calculatorul:))
Merci pentru premiu.
RăspundețiȘtergerePai mi s-a stricat unul din calculatoare si mi-am cumparat altul.