Focaccia este de fapt o paine umpluta in principal cu feta, rosii, ierburi gen busuioc, oregano, cimbru si cu ulei de masline. Eu am pus si sunca si cascaval pentru ca asa ii place printisorului meu.
Aluatul este cel de la paine impletita .
Pentru umplut am folosit rosii (trebuiau rosii chery dar n-am avut), ardei gras, masline verzi si negre, sunca, ierburi, cascaval.
Se unge o tava cu ulei de masline din belsug (2-3 linguri). Se pune jumatate din aluat in tava. Se pune umplutura, ierburile si se stropeste cu ulei de masline.
Se acopera cu cealalta jumatate de aluat. Peste aluat se pun rosii, ierburi, masline si ulei de masline.
Se coace in cuptorul preincalzit 30-35 minute.
Foarte buna si aspectuoasa.Felicitari.
RăspundețiȘtergereelle doit être délicieuse cette focaccia , colorée et savoureuse
RăspundețiȘtergerebonne journée
Multumesc Micule. Nu-mi aparea pana acum comentariul tau.
RăspundețiȘtergereMerci Fimere,
RăspundețiȘtergerebonne journee
ce pufosenie,cind ma gindesc si la arome,inghit in sec!
RăspundețiȘtergeredaca mi s-ar servi asa ceva la micul dejun m-as apuca de mancat dimineata si n-as mai vrea sa treaca ora micului dejun.(eu nu mananc niciodata dimineata)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine.bravo criss ca intodauna retete de prima mana!
Merci Alison. Tu m-ai corupt.
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah. Rau faci ca nu mananci la micul dejun. (nici eu nu prea mananc).
RăspundețiȘtergereBine te-am gasit! Interesante retete! O zi buna si salutari din Hamburg! Cami
RăspundețiȘtergereHola Cristina, Gracias primeramente por hacerte mi seguidora con este blog maravilloso que tienes, cuando Angélica me entregó el premio visité tu blog, pero mi conexión a internet tiene tantas fallas, que no bajaba ningún icono, e ignoré que lo podiamos traducir en su totalidad, me asusté por el idioma pensé que no me ibas a entender y me fuí. Mira que suerte! llegó tu premio a América y quiza vuelva a tus manos de vuelta!!entonces sabrás que tu trabajo vale la pena, para nosotros sí Rumania está legísimo!!y es maravilloso entablar amistades así me fascina tener amigos en el mundo. Nos veremos más seguido porque tus recetas me parecen espectaculares!! un abrazo enorme desde Argentina
RăspundețiȘtergerePero que blog mas rico tienes!!!
RăspundețiȘtergeresi no dan ganas de salir de aquí.
Te felicitos por todas esas delicias que haces, que gana de probarlas.
Muchas gracias por visitar mi blog.
Un abrazo desde Chile.
Multumesc Camelia, ma bucur ca iti place blogul meu. Esti oricand binevenita.
RăspundețiȘtergereHola Gratiela, hola Rosana. Muchisimas gracias por sus visitas. A mi tambien me fascina tener amigos/amigas en el mundo. Y ahora tengo amigas de Chile y de Argentina. Waw! Gracias por que me dan la oportunidad de aprender hablar mejor espaniol.
RăspundețiȘtergere