-3 oua
-7-8 linguri faina
Se face un aluat nelipicios, potrivit de tare. Daca e cazul se mai adauga faina sau daca faina e prea multa, se adauga putina apa. Se taie aluatul in bucati pentru a fi mai usor de intins. Se intind foi subtiri care se lasa sa se zvante putin, apoi se taie patrate .
Pana se usuca pastele, e bine sa nu se suprapuna pentru a nu se lipi unele de altele.
Se lasa apoi pe planul de lucru cateva ore. Eu le-am facut aseara si le-am lasat pana azi dimineata sa se usuce bine.
Se pot servi cu branza dulce sau sarata, varza, etc.
Cam asa arata
foarte faine si mult mai sanatoase decat cele din comert dar iti trebuie ceva rabdare sa le faci.bravo criss esti o super gospodina
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah. Nu ma consider o super gospodina dar ma straduiesc sa gatesc cat de cat sanatos si evident gustos.
RăspundețiȘtergeresi eu fac paste in casa si tot asa ziceam si eu sa le fac si micute, nu numai clasice, lungi.O sa incerc
RăspundețiȘtergere