Desi doar cu doua saptamani in urma am facut prajitura Zserbo, am repetat-o la cerere. :) De aceasta data am folosit gem de prune. In rest nimic nou, reteta e aceeasi. O gasiti aici.
Multumesc Aziz. Tu ce mai faci? Te-am mai vizitat dar am vazut ca n-ai postat nimic. Ti-am scris si un comment dar nu stiu daca l-ai vazut. Sper ca esti bine.
Foarte,foarte buna,musai trebuie sa o fac!!!!!!pupp!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mirela. Te pup si eu.
ȘtergereArata minunat!
RăspundețiȘtergereCat de bine arata... Apetisant!
RăspundețiȘtergereMultumesc Felis.
ȘtergereSi varianta reloaded arata tare bine ;) Pup
RăspundețiȘtergereMam bucurat tare sa vad reteta pe foodgawker ,este excelenta si tu ai fotografiato minunat!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Aziz. Tu ce mai faci? Te-am mai vizitat dar am vazut ca n-ai postat nimic. Ti-am scris si un comment dar nu stiu daca l-ai vazut. Sper ca esti bine.
ȘtergereCe bine arata! Imi ploua in gura! Felicitari pentru prezentare... tare iti face cu ochiu!
RăspundețiȘtergere